Citygross i Sundsvall

Efter att Citygross nyligen gått ut med att de ska sälja Fry´s veganska produkter i hela landet så var jag tvungen att göra ett besök för att se om de fått in några produkter, men jag hittade ingenting.
 
Efter att jag skrivit ett inlägg om att det inte fanns Astrid och Apornas produkter (och hade mejlat till Citygross) fick jag tips av en bloggläsare att de hade haft A&A och att bara osten fanns kvar.
 
Efter att ha gått igenom hela butiken (typ!) så hittade jag A&A´s ostar för 5kr/st!! I ostdisken.
 
Såklart blev jag superglad! storhandlade för att riva och frysa in, annars kostar de ju mer än 3ggr så mycket! Efter att ha plockat på mig 6st ostar så knatade jag vidare, och hittar...
 
JÄTTEKORVEN för 55kr! Bland leverpastejerna! Den fick också hamna i min korg!
 
 
Sen köpte jag på mig dessa nötmjölker
Coconut dream 27kr
Nut Dream 29kr
Alpro 28kr
(Inser att jag måste använda min mjölkmaskin oftare!)
 
Finns numera väldigt mycket att välja på i dryckesväg på Citygross! Namnamnam! De har även det nya markarinet från Carlsamn "Smakrikt" som jag inte provat men hört ska smaka väldigt bra.
På översta hyllan finns Tofu från Naken och riven Mozarella från Tofutti. Just nu rea på Ris-yoghurtarna, fast de gillar jag inte, konsistensen är som kräm men det kanske finns någon därute som vill passa på?
 
 
Strosar runt lite mer och hittar detta! Loveice har jag också skrivit om tidigare att jag vill prova, ger recension senare!
Vego burgare 28kr
Borlottibönor 25kr
Lovice 25kr
Äggfri majonäs 35kr
Rabarbersaft 30kr
Tofu 36kr
(Denna tofu brukar finnas i nästan alla butiker, den brukar finnas vid sushi/asiatiska maten och är väldigt praktisk då den kan förvaras i skafferiet)
 
 
Butiker, Rabatter, Sundsvallstips | |
#1 - - Elin:

Herremumses!!!! Sluta frestas så, måste ju snart börja handla på City Gross!!! Skulle du kunna delge innehållsförteckningen på någon av ostarna? :)

Svar: De är väldigt lika i ingredienserna, På ädelosten står det : Vatten, Ohärdad vegetabiliskt fett, vegetabilisk olja, Tofu, Sojaprotein, Potatisstärkelse, Förtjockningsmedel : Karragenan, Fruktkärnmjöl, Jästextrakt, Trikalciumfosfat, Råsocker, Aromämnen, Natriumcitrar och mjölksyra :)
Happy

#2 - - Elin:

Niiiiiiice!!!! Mycket bättre inci än osten på ica maxi, en massa palmolja å skit där

Upp