Linköping Vego 6 September och Seminarium Forska utan djurförsök 7 September

Lördagen den 6e september kl 10:00 öppnar portarna till mässan om framtidens gastronomi. Linköping Vego är Linköpings allra första mässa om miljövänliga, resurseffektiva och djurfria produkter. Linköping Vego är mässan för dig som vill veta mer om konsten att leva ett gott liv utan att förorsaka lidande eller onödig skada på vår planet. En mässa för oss som vill överlämna en bättre värld till kommande generationer.
 
Under mässan kan du gå på underhållande föreläsningar och seminarier med intressant och aktuellt innehåll. Programmet kommer att rymma ämnen som näringslära, kostråd, hälsofrågor, miljöfrågor, begränsningar med och alternativ till djurförsök och vår syn på (andra) djur.

Går det att utveckla nya läkemedel och testa kemikalier utan att använda försöksdjur? Kom och lyssna på vad forskare och experter har att berätta om det spännande arbete som pågår här hemma och runtom i världen.

På söndag den 7 september är du varmt välkommen att delta på det kostnadsfria populärvetenskapliga seminarium som äger rum i hörsalen på huvudbiblioteket i Linköping mellan kl 11 och 16. Seminariet är ett led i firandet av stiftelsen Forska Utan Djurförsök som fyller 50 i år. Forska Utan Djurförsök är en givarfinansierad stiftelse som sedan 1964 finansierar forskning som leder till att djurförsök kan ersättas.

LÄS MER HÄR

 

 

* ÄTA VEGANSKT PÅ ANDRA ORTER, Event | |
Upp