Matnyheter!

Igår blev det ett besök på Citygross, och fick med mig en pizza från Astrid och aporna, med sk*nka och annanas. Den smakade faktiskt ganska skapligt men lite för liten för min smak..
Sen fanns det frysta fiskpinnar med mera som jag inte sett där tidigare. Fanns även ett nytt märke på sojamjölk och yoghyurt, Soyasun. Provade en naturell sojamjölk och den var OK!
Burgare och bullar i frysdisken, grön förpackning märkt med *vegetarisk mat* vet inte om märket heter så men hittade ingen annan märkning. Svensktillverkade. Ska provas senare.
 
Något jag snöat in på just nu är Astrid och apornas chipotle majonäs. Den går att ha på allt. Hamburgare, sallad, baguette, på potatis och mycket mer. Prova den! Håller sig 4+veckor öppnad.
 
 
( bild lånad från gogreen.se )
GoGreen har lanserat 5st veganska grytbaser. När och var de kommer säljas vet jag inte än men har hört ryktas om att de kommit ut i butik i södra sverige. Spännande! Hoppas att dessa kanske blir en standardvara hemma hos mig. Skönt att kunna fixa något snabbt efter en lång dag på jobbet!
 
( bild lånad från goodstore.se )
Imorgon den 29 augusti lanserar goodstore sitt egna märke av top dogs och nice slices! Synd bara att det är långt till stockholm!! Någon som ska dit som kan köpa åt mig? Dessa har sedan i maj i år kunnat köpas från Vegan Soul Train. Något jag faktiskt inte vetat tidigare... Enligt de är det den godaste vegankorven på marknaden just nu. Spännande!
 
 
 
En annan glädjande nyhet är att det numera ska finnas en Tartex utan palmolja, vet inte ännu vilken.
Veganska produkter | |
Upp