Recepttips på cheezly?

När Astrid och apornas cheezlyostar bara kostade 5kr/st på Citygross köpte jag ett par och lade ner i frysen, på A&A´s hemsida rekomenderar de inte att frysa osten... Har fryst deras andra produkter utan problem..
Konsistensen kunde ändras..
 
Då borde väl sås vara ett perfekt användningsområde? eller? Bara blanda typ havregrädde och lite ädelost och så blir det gott? Eller är det inte så enkelt?
Sås är inte något som jag är bra på... behöver lite tips!
 
Kanske nån paj? Har aldrig gjort paj ensam... En gång hemma hos min gruppchef blev det en taco-paj, men då hade hon redan gjort bottnen.
Eller lasagne? Inte något som gjorts på år och dar... Lasagneplattorna har istället fått bli strimlade och använts som pasta när datumet gått ut istället för att kastas...
 
Idag har jag ätit ganska mycket med tanke på den lilla vakna tiden.. till middag blev det penne pasta, näringsjäst, friterad tofu, stekta grönsaker och siracha sås.. Till det flera clementiner, dadlar, en banan med mera och nu kan jag inte sluta tänka på osten i frysen och hur gott det skulle vara med kokta majskolvar med mjölkfritt smör på och salt..... Och rullader....
Varför är jag alltid så hungrig när jag är sjuk? Äter å äter och äter... Sover lite, och äter igen...
 
 
Pillans veganska kokbok, någon som läst? Ja just nu är jag så desperat så har börjat leta kokböcker också. Har ett par som inte blir lästa speciellt ofta, för jag kan inte följa recept.. Rebellisk ådra....
 
Allmänt | |
Upp