Nyheter!

Den godaste nyheten först???
 
Det har kommit ännu en webshop! Veggokiosken heter den och där hittar du choklad, mashmallows med mera. Kika in där vettja!
 
 
Citygross i Bydalen har tagit in 4olika sorter av Oumph! som har blivit hyllat på nätet.
Kostade 43kr för typ 200gram. Förväntade mig något speciellt men blev besviken.
Har köpt alla fyra sorterna och provade kebab. Tycker att det är väldigt lite mat i en påse. Hela innehållet är i min stekpanna... Tycker det är bra med en färdigkryddad produkt för en gångs skull men det var inte så roligt i mitt tycke.. Tycker tzay är mycket bättre....
 
 
Sen så har ICA Maxi Birsta börjat sälja denna lilla påse. Denna mytomspunna påse. Trodde inte att den tillverkades längre! Har hört att det är en avskyvärd produkt. Men vissa få har gillat den och blivit nostalgiska när den kommit upp på tal... Att man var så desperat på den tiden....
Vill man ha ännu en nostalgitripp så kan man gå in på försäljningsställets hemsida, allergimat.com . Där hittar man sidor som är daterade mellan 10-15år sedan blandat med "nyheter".
Vill du ändå ha denna skumma produkt? Tänk då på att huvudingrediensen är palmolja.
Palmolja dödar.
 
Nä nu måste jag ta upp något positivt på slutet igen!
Trenden går ju för naturligare godis! Har inte lusläst varje förpackning men de (flesta iaf) är veganska!
Gjorda på torkad frukt, dadlar, russin osv!
Har smakat den med blåbär. Du som inte gillar raw kommer inte uppskatta denna, men om du gör det så är det mums. Ett minus är dock all plast.
Hittas på Ica, Willys mfl.
 
 
Allmänt | |
Upp