Vi har gjort något bra!!

Jägarförbunden har börjat märka av trenden, allmänheten börjar äntligen förstå vad de håller på med!
Jag är själv uppvuxen med en jägare, mina vänners föräldrar är jägare, bekanta är jägare, och det är samma floskler de kör med jämt.
Naturupplevelsen. Det är en lögn jag tror att de de lär sig på utbildningen då de ej är ute i naturen och njuter av alla upplevelser till vardags, men under älgjakten då är det viktigt!
Man sover inte bra när man ska sova i samma hus som de som dödar för nöjes skull..... När slår det över?
Aja, nu ska jag sluta gagga, men kort sagt så är det nog jägarna som jag vuxit upp med som gjorde att jag slutade att äta kött, då jag vet hur de är.
 
Jägarna har börjat känna av att det är mindre och mindre människor som tror på deras floskler. Det sammanfattas bra i denna tidningsartikel. En stor seger för djurrättsorganisationerna!
Dock så målar de upp oss som demoner i förhoppning om att inte fler ska komma över till den snälla sidan.
 
Saxat från Svenskjakt.se
 
"De extrema djurrättsaktivisterna har ändrat taktik.

Hoten och skadegörelserna har minskat.
Nu är det lobbying och smarta kampanjer som gäller.

Vad har då hänt sedan 2011 då Europol slog larm? Det mesta tyder på att aktiviteten bland djurrättsaktivisterna nu tar sig andra, delvis helt lagliga uttryck, i form av lobbyism.
— Ja, det har skett en enorm ökning av djurrättsaktivism i Europa. I synnerhet har de fokuserat på EU och har många betalda lobbyister som arbetar heltid med att hålla koll på djurens rättigheter och lagstiftningen, säger Dennis Foster, The Masters of Foxhounds Association of America (MFHA).
Han besöker då och då Europa för att prata om djurrättsrörelsens taktik och dess påverkan på jakten.

Känslomässiga knep
Dennis Foster menar att djurrättsrörelsen inte nödvändigtvis ändrat taktik.
— De använder sig av känslomässiga knep och har kanske ändrat betoningen i sina budskap. De har insett att de gör framsteg med den taktiken, inte minst när de använder sig av metoden för att påverka regeringstjänstemän. Humane Society of the United States, HSUS, påstår till exempel att de representerar 11 miljoner människor. Vilken tjänsteman skulle inte lyssna på en person som säger sig företräda 11 miljoner människor? Problemet är bara att HSUS inte representerar så många människor, säger Dennis Foster.
Han menar också att en del i djurrättsrörelsens framgångar bottnar i att ansvariga tjänstemän och politiker inte förstår skillnaden mellan djurens rättigheter och djurskydd.

Luras stödja organisationer
— Vi luras att stödja djurrättsorganisationer utan att inse att det handlar om politik medan djurskydd handlar om omtanke.
Dennis Foster säger sig vara oroad över det inflytande HSUS har runt om i världen, inte minst i Europa.
— Man ignorerar det inflytande den största och rikaste djurrättsorganisationen i världen har på dem. HSUS och dess dotterbolag, Humane Society International, World Animal Protection, PETA och oräkneliga andra organisationer i Europa är deras marionett-organisationer med olika namn men med samma agenda: ett köttfritt samhälle. Den här rörelsen finns i alla europeiska länder med sympatisörer som arbetar vid universitet, skolor och regeringar. Rörelsen har förmodligen störst inflytande i Storbritannien, Frankrike, Belgien, Tyskland, Sverige och Norge.

Hur finansierar de här organisationerna sin verksamhet?
— Deras finansiering kommer främst från människor som älskar djur och som inte vet skillnaden mellan djurens rättigheter och djurskydd. Det visas bilder och filmer av djur som far illa eller ser ledsna ut och sedan ber organisationen om donationer för att hjälpa djuren. Problemet är att pengarna inte går till den lokala djurskyddsorganisationen som försöker hjälpa djur som far illa. Pengarna går till att stödja organisationernas politiska agendor att ändra vår livsstil till hur de vill att vi ska leva. De här organisationerna är också bra på att rikta sig till företag som använder djur (jordbruk, klädindustrin och livsmedelsindustrin) för att få dem att ge donationer i utbyte mot att bli lämnade i fred."

 
 
HSUS officiella hemsida
Övrigt | |
#1 - - Veggokiosken.se:

Hej!

Jag hittade till din blogg och undrar om det vore intressant för dina läsare att låta dom veta att vi finns (öppnade i söndags). Vi är en godisbutik på nätet med enbart veganska produkter.

Vänlig hälsning

Solina, Veggokiosken.se

Svar: Självklart!
:)
Happy

Upp