hemmagjord lat version av sushi

Att göra traditionell sushi tar tid. Därför gör jag en lat variant istället. 
 
*Grötris från urtekram med en nypa salt och socker med en liten skvätt risvinsvinäger från blue dragon.
 
* Inlagd ingefära "sushi ginger" från blue dragon 
 
* Wakame sjögrässallad från Ullmo. (finns i frysdisken på Ica maxi birsta)
 
* Tärnad avokado från Ica (frysta)
 
* sojasås 
 
Det som skulle passa bra till är olika sorters tofu och gurka men så mycket orkade inte denna gång ;-) 
 
 
Recept | |

Om mig

Happy

Jag är en person som bor i Sundsvall och vill hjälpa andra veganer att hitta veganska produkter och events. Skriver om vardagen, funderingar, mat och nyheter. Undrar du något ställ gärna en fråga i kommentarerna så kan vi hjälpas åt att hitta svaret på dem. (Du behöver inte registrera dig för att kommentera) Tipsa mig gärna om ställen att äta runt om i Sundsvall - Härnösand - Timrå kommuner. Tillsammans veganiserar vi världen!

Till bloggens startsida

Kategori

Arkiv