Äta innanför murarna Visby

Visby är ett ganska okej ställe att få i sig veganskt om sommaren. På vintern stänger mycket, så var förberedd med egen mat om du ska dit på vintern.
 
Mycket skrivs om det hyllade stället Surfers , med 5 olika veganska rätter på menyn. Stället är välbesökt och det är svårt att få plats och äta. Vi kontaktade dem 3 gånger utan att få bord. Ena minuten kunde man inte boka någon annan dag än samma dag och nästa gång kunde man sätta upp sig på en väntelista och bli uppringd när det fanns plats osv osv. Och nej. Vi fick inte plats någon gång...
 
Crêperie & Logi var det bara att knata in på. Står inget om vegansk i deras meny men det går att få utan problem.
Varierar lite vad man får på men det är tillräckligt för att bli mätt. 115kr
Rekomenderas!!!
 
 
Besökte The Hammer Bar två gånger! Deras burgare är fantastisk! Hemmagjord bönburgare, tjocka härliga pommes, lökringar, sötpotatischips och cajundressing.
*dreggel*
 
 Bilden gör INTE maten rättvis! Det var så mörkt därinne...
 
 
Sen finns det ett ställe som inte hann besökas, såg att de hade bland annat vegansk snickerskaka!
ligger typ på samma gata som de tre andra ställena, verkar vara ett veganområde just där haha!
Hedbergs Bok och Musikcafé heter det iallafall.
 
Något jag kan rekomendera är Guteglass ( finns på flera ställen) och Glassbaren (tror jag det hette, låg två glassbarer vägg i vägg i hamnen) är att det finns kanongod sorbet!!
Provad bland annat smakerna : Skogsbär, Salmbär, Persika, Clementin, Mojito, Citron och nånting mer.. Så ett besök är ett måste!!!
* ÄTA VEGANSKT PÅ ANDRA ORTER | |
Upp