Nu känns det bara jobbigt

Just nu känns det bara väldigt trögt.
Kylan stör mig inte alltför mycket, inte bristen på ljus heller.
Det är bara väldigt trögt.
 
Har suttit och tittat ganska mycket på Betty boop, popeye med mera på tuben då jag inte kunnat vara speciellt aktiv. Livet sätter krokben och all vårdkontakt, försäkringskassa, arbetsförmedling med mera tar på krafterna.
 
Det är lustigt ändå, Betty Boop är full av blackfaces (nedvärderande karikatyr av mörkhyade med vita stora munnar, ben i håret med mera) , könsroller etc. Inget som skulle ses med blida ögon ifall de skapades idag,
Popeye är kär i Olive, som gärna vänder kappan efter vinden, har svårt att klara av saker själv med mera.
Men ändå så tycker jag väldigt mycket om popeye, Han dansar hula hula med betty boop, snäll mor djur och barn, snäll mot olive och betonar hur viktigt det är att äta sin spenat.
Jag gillar de svartvita filmerna från 30-talet, de andra tycker jag är lite tråkiga.
 
Undrar vad vi tycker om det vi visar nu om 30-år?
 
Gick inte att lägga in videon direkt då det är spärrat på detta klipp
Kolla in Popeye: Be kind to animals 1935
 
 
 
 
Nä nu ska jag kanske ta och öpna inkorgen, har inte haft lust att öppna den på flera dagar. Kommer säkert ligga massa mejl jag borde ha svarat på och säker fått något argt meddelande om att jag borde ha svarat, någon obetald räkning etc. Nästa månad kommer då inte bli fet ujuj.. jobbade två dagar och har varit sjuk resten och de få dagar jag kunnat arbeta så har ingen annan varit sjuk.
 
Youtube | | Kommentera |

Vet inte vad som har hänt?

Förut älskade jag Alpro´s sojadryck. Efter en lång period av att ha druckit Oatlys havredryck och förälskat mig i den har jag köpt hem en sojamjölk. Men vad äckligt det smakar. Inte alls så som jag minns det.
Soyghurten är dock fortfarande väldigt god.
Mystiskt.
 
Någon som har varit med om liknande?
Allmänt | | Kommentera |

Nu är jag less

Jag är less, på det mesta just nu.
Det enda som verkar gå min väg är min purjolök. Har i somras provat att få sista biten av en purjolök att leva igen. Men det har inte gått speciellt bra. De har bara börjat ruttna och lukta illa,
Men nu verkar det börja ta sig. Mår kanske bättre i lite svalare torrare klimat?
 
 

Hoppas ni har haft det trevligt.
Själv har jag kallsvettats av smärta, magen har ballat ur och varit sängliggande.
Har med glädje missat dokumentären med den "äkta" ferdinand och alla dessa deprimerande filmer som man sett om och om igen....
 
 
Höjdpunkten idag är då de hemgjorda vårrullarna som jag har fått av min vän T. De är jättegoda. Hittade lite gammalt ris i kylen. Det blev dagens hitills enda måltid.
Vi får se om magen straffar mig ännu en gång om några timmar.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp