Idag är det pälsfria dagen!

RÖR INTE MIN PÄLS!
 
Päls sitter på fina djur och fula människor!
Finna INGEN anledning idag att använda päls!
Vi har bättre material, billigare, bättre för miljön och djuren!
 
 
Event | | En kommentar |

Min dag!

Idag har det hunnits med ganska mycket! Dagen började som vanligt att ta hand om djuren, sen blev det en sväng ute i naturen innan ett väldigt trevligt möte på en skola.
 
Efter att mötet var klart tog jag mig ner till stan för att inhandla en deoderant på Vegetale Skandinavie på Köpmangatan 18.  Det blev en trevlig pratstund, flera prover och en kristalldeo för 58kr. De skulle få hem lite mer varor nästa vecka och tänkte då göra ett till besök :)
 
 
 
 
 
Sen knatade jag iväg till Kinabutiken på samma gata. Fick även där massor med hjälp och tips! De har flera olika varianter av tofu, silken, hard, friterad och torkade varianter!
Ja du såg rätt, TORKAD tofu!! Den torkade tofun ska läggas i ljummet vatten en stund och sedan klippas/skäras till önskade bitar. Spännande!
 
 
 
Torkad Tofu 27kr för 200gr
 
Fryst friterad Tofu 35kr 200gr
 
 
Sweet Chili sås med annanas 24kr 200ml
 
 
Kimchi 25kr 150gr
 
 
Siracha hot chili sås 482gr 39kr
 
Sen besökte jag Tant Anci och Fröken Sara när det började kurra lite i magen efter att ha klämt och kännt på massa mat!
Dagens soppa var potatis och kronärtskocka, men tyvärr så hade den grädda i sig :( så det blev Grillad Veganmacka 79kr, lyxig pasta 40kr och ekologiskt godis för 29kr.
 
 
 
Varm och mätt i magen tänkte jag att det var då länge sedan jag var på Willys i Skönsberg.. Så åkte dit! Där hittade jag ett brett sortiment av frysta vegetariska varor! De hade också soygurts, havremjölk, torkade sojastrimlor och köttfärs (Fanns vid pulversopporna), Ekologiska tvålar med mera. Inte minns jag detta?? Har shoppat där förut men inte hittat dessa goda varor!
 
Vegoburgare Anamma 300gr 24kr (bild kommer)
 
 
Veggo istället för kycklingbitar 30kr 300gr
 
 
 
Sent ikväll blir det nog "lyxpasta" med kycklingbitarna, siracha och kimchi , förhoppningsvis så blir det över lite till imorgon till matlåda på jobbet :D

Vegan i bilder

 
Har surfat runt lite och hittat denna söta serie från Skelettmuffins, se hela serien HÄR!
 
Lite blandade bilder kommer nedan =D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Roliga bilder | | Kommentera |
Upp