Vegoträffen och annat Vego som har hänt senaste månaden

Det är mycket som har hänt. Djurens rätt har haft informationsbord på Pride och en dag under SM-veckan. Det har varit planeringsträffar med mera.
I pridetältet köpte jag ett snyggt linne "Vego - För djurens skull". Min samling av veganska kläder utökas =)
 
Finns både i dam och herrstorlek
 
I lördags så var det vegoträff på Tant Anci. Detta arrangerades inte av Djurens Rätt men det var ändå bara medlemmar som kom, från och inte alla kom härifrån. Det är roligt att bara träffas och umgås. Och min favorithobby. Att äta.
Nästa vegoträff vet jag inte när det blir. Men ska försöka skriva lite innan det har hänt så att fler kan delta :)
 
Nu på lördag får vi hoppas på fint väder, för även detta år kommer Djurens Rätt bjuda på lite picknickmat. Det kostar inget men vill man så går det bra att skänka en slant så att föreningen har råd att fortsätta med sina aktiviteter. Som ni kanske har märkt är föreningen väldigt aktiva. Och det är väl bra om vi ska lyckas veganisera denna stad? För vem vill inte kunna gå på en restaurang och det finns en sektion i menyn som det står Vegan på? Att slippa fråga krångla och trixa. Detta ska ju vara något självklart!
Synthpickniken kommer natt äga rum på Norra Berget.
 
 
Förra måndagen hade Hälsofrämjandet träff (Även de som inte är medlemmar får delta på träffarna för att prova på) med vegansk buffé. Det är så inspirerande att umgås med äldre människor som varit veganer/vegetarianer under flera decenier. Oavsett ålder har alla samma mål, att göra världen grönare, hälsosammare och snällare. Kan det bli bättre?
 
 
Lite av det goda som serverades på Hälsofrämjandet
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0