Citygross

Såg på nätet att citygross hade utökat. Tycker dock att det är samma produkter de haft senaste halvåret. 
Självklart är jag jätteglad över att det finns mycket att välja på, men det är ju trots allt mest dricka....
Inte hade de Alpros nya kvarg " Go" heller.
 
 
Det blev en kvarg (eller aja, sport)  från Yosa istället. En smak jag inte provat tidigare, fikon och äpple. Den såg inte aptitlig ut men den var väl okej, inget jag kommer längta till. Lite klumpig konsistens. 
Jag har ingen proteinhets och jagar protein, det får jag i mig mer än tillräckligt ändå. Men det är roligt med nya produkter (som inte alltid är drickbart ;-)) 
 UPPDATERAT 25/7 2016
Nu har de äntligen fått in Alpros "kvarg" GO!
:D
Allmänt | |
#1 - - Lana:

Hej! Ett tips på ett ställe för vegan buffe lunch i Sundsvall: E-Street! Lunchbuffe där kostar annars 80 kr, vilket jag betalade då jag var dit med jobbet. Massa "roliga", färska grönsaker/sallader, saft/juice och så beställde jag bara potatis till, men blev positivt överraskad då det var sjukt gott! Små potatisar med havssalt och ärtskott. Blev väldigt mätt och fick sedan 50 kr tillbaka då de upptäckte att jag inte åt sås eller kött/fisk till. Så 30 kr för jättemycket god mat. Skönt att kunna vara "social" och gå till ett vanligt matställe för lunch med jobb, vänner eller familj :)

Svar: Hej! Vad roligt att du fått mat där! När jag skulle dit med jobbet sa de nej, inte ens en sallad kunde de fixa fram. Kanske bytt personal?
Happy

#2 - - Sara:

Jag känner lite samma sak, det skulle vara roligt med lite mer olika typer av produkter. Och jag har heller aldrig varit besatt av protein, men självklart prövar jag alla olika saker jag hittar, bara för att jag tycker det är roligt att det ens finns. Allt är inte heller jättegott, men det går ju ändå åt rätt håll tycker jag! :)

Svar: :)
Happy

#3 - - Madeleine Åberg:

Det finns på city gross, ligger dessvärre lite felplacerat. Kvargen ligger bland laktosfritt, alltså längre ned längs samma hylla!

Svar: Det är bra att de har flyttat om det! Det var ett tag sedan inlägget skrevs men får uppdatera inlägget.
Happy

Upp